Bespoke joinery for Frontline Club

Frontline Club
Architect: Skene Catling De La Pena
Location: Paddington, London
Contract Period: 9 weeks

PCL were appointed as Main Contractor for the interim refurbishment of this iconic media club. The club exists to promote freedom of expression and to support journalists, cameramen and photographers who risk their lives in the course of their work. The refurbishment extended over three floors and the common parts of this heritage building which included the restaurant, with its harrowing images from around the world, the Event space/talk and screening room and the clubroom/bar.

Whilst the refurbishment was being carried out, the existing services were validated by our specialists in readiness for the proposed new mezzanine restaurant and bar areas, due to commence early 2016

Return to portfolio.
hello
hello
hello
hello
hello
hello
hello
hello
Return to the top of the page